Datja i prijatja : primici i izdaci samostana trećoredaca glagoljaša u Martinščici na otoku Cresu. Knj. 1, 1578-1618 - Badurina, Anđelko (Posebna izdanja Povijesnog arhiva Rijeka,, 1995)
Summary ; Sommario.