Život i djelo dr. Danila Klena : (1910-1990) - Kaloper-Bakrač, Jadranka; Hozjan, Snježana (Rijeka : Historijski arhiv, 1993)
Summaries.
Bibliografija uz pojedine radove
Str. 107-120: Prilog za bibliografiju dr. Danila Klena / Snježana Hozjan
Keywords: Klen, Danilo, 1910.-1990. - život i djelo -- povjesničari - Hrvatska - biografije