Ana, Pavo, Grlica : rekluze i pustinjaci u pobožnom krajobrazu srednjovjekovnog Dubrovnika - Lonza, Nella (Posebna izdanja. Monografije / Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijesne znanosti u Dubrovniku, 2021)
Summary.