Istarsko okružje : 1825-1860. 1. dio, Upravni sustav - demografske prilike - gospodarska struktura - Stulli, Bernard (Pazin ; Rijeka : Historijski arhiv, 1984)
Zusammenfassung ; Sommario.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Istra - povijest - 19 st. -- upravni sustav - Istra - 19. st. -- demografske prilike - Istra - 19. st. -- gospodarska struktura - Istra - 19. st