Istarsko okružje : 1825-1860. 1. dio, Upravni sustav - demografske prilike - gospodarska struktura - Stulli, Bernard (Posebna izdanja Historijskih arhiva u Pazinu i Rijeci,, 1984)
Zusammenfassung ; Sommario.