Crikulacija radne snage : prilog tipologiji prostorne pokretljivosti na primjeru Zagreba - Oliveira-Roca, Maria (Izvještaji i studije / Institut za društvena istraživanja Sveučilišta u Zagrebu, 1987)
Summary.