Vinodol : od antičkih vremena do knezova i Vinodolskog zakona - Klaić, Nada (Rijeka ; Pazin ; Historijski arhiv, 1988)
Riassunto.
Bibliografija: str. 141-143
Keywords: Kvarner - povijest -- Liburnija - povijest -- Vinodol - povijest -- krčki knezovi - povijest - 12.-13. st