Utjecaj demogeografskih procesa na transformaciju srednjodalmatinskih naselja : [doktorska disertacija] - Mišetić, Roko (Zagreb : Geografski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta, 2010)
Summary.
Doktorska disertacija predložena Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu radi stjecanja akademskog stupnja doktora društvenih znanosti socijalne geografije i demografije.
Bibliografija: listovi 203-221
Keywords: demogeografski procesi -- transformacija naselja -- Srednja Dalmacija -- klaster analiza