"Najpokretnije" migracije : posljedice procesa razdvajanja unutar porodica školske djece tokom vanjskih migracija iz SR Hrvatske : magistarski rad - Katunarić, Vjeran (Centar za istraživanje migracija Instituta za geografiju Sveučilišta, 1976)
Sažetak: list 118