Prognana i izbjegla djeca u Zagrebu : demogeografski aspekt : magistarski rad - Brčić, Carmen Ljubica (Zagreb : Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta, 1994)
Sažetak ; Summary.
Mentor Mladen Figanović
Bibliografija: listovi 99-105
Keywords: Zagreb -- hrvatski prognanici i izbjeglice -- prognana i izbjegla djeca