Un arcivescovo del Cinquecento inquieto : Lodovico Beccadelli tra letteratura e arte - Trška, Tanja (Studies in the history of Dubrovnik / HAZU, Zavod za povijesne znanosti u Dubrovniku, 2021)
Sažetak