Politička prava radnika migranata = Political rights of migrant workers - Milovanović, Radovan (Zagreb : Centar za istraživanje migracija, 1979)
Summary.
Bibliografija: str. 99-107 i bibliograrfske bilješke uz tekst
Keywords: strani radnici - politička prava - Europa -- strani radnici - politička prava - Jugoslavija -- gostujući radnici - politička prava - Europa -- gostujući radnici - politička prava - Jugoslavija