Vanjske migracije i promjene u porodici = External migration and changes in the family - Katunarić, Vjeran (Zagreb : Centar za istraživanje migracija, 1978)
Summary.
Bibliografija: 121-124ni bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: vanjske migracije - obiteljski odnosi