Radnici u inozemstvu prema popisu stanovništva Jugoslavije 1971. = Yugoslav workers abroad according to the 1971 Yugoslav census - Baučić, Ivo (Zagreb : Institut za Geografiju Sveučilišta, Odjel za migracije, 1973)
Sažetak ; Summary ; Résumé ; Zusammenfassung.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: radni migranti - Jugoslavija -- vanjske migracije - Jugoslavija