Radnici u inozemstvu prema popisu stanovništva Jugoslavije 1971. = Yugoslav workers abroad according to the 1971 Yugoslav census - Baučić, Ivo (Radovi Instituta za geografiju Sveučilišta u Zagrebu = Studies of the Institute of Geography University of Zagreb, 1973)
Sažetak ; Summary ; Résumé ; Zusammenfassung.