Položaj Romov v Sloveniji : Romi in Gadže - Klopčić, Vera (Ljubljana : Inštitut za narodnostna vprašanja, 2007)
Sažetak: Situation of Roma in Slovenia.
Bibliografija: str. 168-226 i bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: nacionalne manjine - Romi - Slovenija -- Romi - Slovenija