Srpsko-hrvatski odnosi u XX veku : dvadeset godina od početka rata - Međunarodni, tradicionalni naučni skup o hrvatsko-srpskim odnosima Golubić) 2011 (Novi Sad : Centar za istoriju, demokratiju i pomirenje ; Golubić : Udruga za povijest, suradnju i pomirenje, 2011)
Summaries.
Bibliografija iza pojedinih radova i bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: hrvatsko-srpski odnosi - 20. st. - zbornik -- srpski-hrvatski odnosi - 20. st. - zbornik -- Hrvatska - Srbija - odnosi - 20. st. zbornik -- Srbija - Hrvatska - odnosi - 20. st. zbornik