(Ne)raba razpoložljivih virov na kemtijah v Sloveniji - Potočnik Slavič, Irma; Cigale, Dejan; Lampič, Barbara; Perpar, Anton; Udovč, Andrej; Borštnik, Irena; Guštin, Špela; Koželj, Tanja (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za geografijo, 2016)
Summary.
Bibliografija: str. 145-155
Kazalo
Keywords: poljoprivreda - Slovenija -- poljoprivredna gospodarstva - Slovenija