Zgodovinski, politološki, pravni in kulturološki okvir za definicijo narodne manjšine v Republiki Sloveniji - Kržišnik-Bukić, Vera; Josipović, Damir (Ljubljana : Inštitut za narodnostna vprašanja, 2014)
Summaries.
Bibliografija iza svakog rada i bibliografske bilješke uz tekst
Imensko kazalo
Keywords: nacionalne manjine - pravni aspekti - Slovenija -- nacionalne manjine - kulturološki aspekti - Slovenija -- nacionalne manjine - politološki aspekti - Slovenija -- nacionalne manjine - povijesni aspekti - Slovenija