Geografsko raziskovanje turizma in rekreacije v Sloveniji - Cigale, Dejan; Lampič, Barbara; Potočnik Slavič, Irma; Repe, Blaž (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za geografijo, 2014)
Summary.
Bibliografija iza svakog rada
Kazalo
Keywords: turizam - geografija - Slovenija -- rekreacija - geografija - Slovenija