Analiza stambenih preferencija u kontekstu reurbanizacije Beograda - Todorić, Jovana (Beograd : Geografski institut "Jovan Cvijić" SANU, 2013)
Summary.
Na spor. nasl. str.: Residental preferences analysis in the context of reurbanisation in Belgrade
Bibliografija: str. 125-142
Keywords: stanovanje - Beograd - Srbija -- urbanizacija - Beograd - Srbija