Društvena udaljenost od Roma : (etničko-religijski okvir) - Todorović, Dragan (Niš : Filozofski fakultet ; Novi sad : Stylos, 2007)
Summary.
Bibliografske bilješke uz teksst
Kazalo
Keywords: Romi - sociološko istraživanje -- Romi - nacionalne manjine - Srbija -- Romi - nacionalne manjine - Bugarska -- Romi - nasionalne manjine - Makedonija -- religioznost - Romi - sociološko istraživanje -- socijalna distanca - Romi