Korištenje ušteda stečenih radom u inozemstvu : primjer jugoslavenskih migranata = Use of savings earned through employment abroad : the example of Yugoslav migrants - Nejašmić, Ivo (Zagreb : Centar za istraživanje migracija, 1982)
Sažetak ; Summary.
Strojopis autogr
Bibliografija: str. 87
Keywords: iseljenici - gospodarski razvoj - Jugoslavija -- iseljenici - ulaganja - Jugoslavija -- iseljenici - ušteđevine - Jugoslavija -- migranti - ušteđevine - Jugoslavija