Korištenje ušteda stečenih radom u inozemstvu : primjer jugoslavenskih migranata = Use of savings earned through employment abroad : the example of Yugoslav migrants - Nejašmić, Ivo (Rasprave o migracijama = Discussion on migration / Centar za istraživanje migracija Zagreb,, 1982)
Sažetak ; Summary.