Povratak jugoslavenskih vanjskih migranata i njihovo uključivanje u gospodarski i društveni život zemlje = Return of Yugoslav external migrants and their inclusion in the economic and social life of the country - Nejašmić, Ivo (Zagreb : Centar za istraživanje migracija, 1981)
Sažetak ; Summary.
Strojopis autogr
Bibliografija: str. 128-129
Keywords: migranti - povratak - Jugoslavija -- migranti - reintegracija - Jugoslavija