Subjekt protiv subjektivnosti : Adorno i filozofija subjekta - Krstić, Predrag (Beograd : Institut za filozofiju i društvenu teoriju : "Filip Višnjić", 2007)
Summary.
Bibliografija: str. 249-275 i bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Adorno, Theodor, 1903.-1969. -- subjekt - filozofsko gledište -- subjektivnost - filozofsko gledište