Ekonomska i politička participacija žena u Srbiji u kontekstu evropskih integracija - Kolin, Marija; Čičkarić, Ljiljana (Beograd : Institut društvenih nauka, 2010)
Summary.
Bibliografija: str. 165-174
Keywords: žene - politička participacija - Srbija -- žene - društveni položaj - Srbija -- žene - ekonomski položaj - Srbija -- zapošljavanje - ravnopravnost spolova - Srbija