Geografija stika Slovenske Istre in Tržaškega zaliva (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za geografijo, 2012)
Povzetek ; Summary
Bibliografija iza svakog rada
Imensko i predmetno kazalo
Keywords: Slovensko primorje - geografija - zbornik