Istrsko vprašanje : iz zgodovine slovensko-hrvaške razmejitve v Istri - Kristen, Samo (Ljubljana : Društvo 2000 ; Inštitut za narodnostna vprašanja, 2002)
Povzetek ; Summary.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Drugi svjetski rat - međunarodni odnosi - 1939.-1945. -- Istra - granice - povijest -- Hrvatska - državne granice - Slovenija -- Slovenija - državne granice - Hrvatska -- Jugoslavija - državne granice