Slovenci v Avstriji = The Slovenes in Austria - Zupančić, Jernej (Ljubljana : Inštitut za geografijo, 1999)
Summary.
Bibliografija: str. 193-217
Keywords: nacionalne manjine - Slovenci - Austrija -- Koruška - Slovenci - nacionalni identitet