Buenas artes : ustvarjalnost Slovencev in njihovih potomcev v Buenos Airesu - Toplak, Kristina (Ljubljana : Založba ZRC, ZRC SAZU, 2008)
Summary ; Resumen.
Bibliografija: str. 201-213
Imensko kazalo
Keywords: iseljenici - Slovenci - kulturni identitet - Argentina -- slovensko iseljeništvo - nacionalni identitet - Argentina -- slovenska umjetnost - nacionalni identitet - Argentina