Hiša kot prostor identitet : oblikovanje identitet skozi percepcije prostora in telesa v bivalnem okolju na Japonskem - Visočnik, Nataša (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2011)
Summary.
Bibliografija: str. 227-238
Kazala
Keywords: kultura življenja - prostor - Japan -- ekološka kultura - Japan -- nacionalni identitet - Japan