Cirkvi a národy strednej Európy : die Kirchen und Völker Mitteleuropas : (1800-1950) - Švorc, Peter; Harbuľová, Ľubica; Schwarz, Karl (Prešov : Universum, 2008)
Resumé ; Zusammenfassungen.
Bibliografija i bilješke uz tekst
Imensko kazalo
Radovi na slovač. ili njem. jeziku.
Keywords: vjerski identitet - Srednja Europa -- nacionalni identitet - Srednja Europa -- vjersko pitanje - Srednja Europa -- nacionalno pitanje - Srednja Europa