Bosanska identiteta med preteklostjo in prihodnostjo - Kržišnik-Bukić, Vera (Ljubljana : Inštitut za narodnostna vprašanja, 1996)
Summary: The Bosnian identity between past and future ; Zusammenfassung: Die bosnische Identität zwischen Vergangenheit und Zukunft.
Bibliografija: str. 131-135
Keywords: nacionalni identitet - Bosna i Hercegovina -- nacionalno pitanje - Bosna i Hercegovina -- etnički sastav - Bosna i Hercegovina -- Bosna i Hercegovina - povijest