Zbornik o Milanu Rešetaru : književnom kritičaru i filologu : zbornik radova s Međunarodnoga znanstvenog skupa, Beč, 25. rujna 2004., Dubrovnik, 1. - 2. listopada 2004. - Međunarodnoga znanstvenog skup o Milanu Rešetaru (Beč ; Dubrovnik ; 2004) (Zagreb : Hrvatski studiji, 2005)
Zusammenfassungen
Kazala
Bibliografija
Keywords: Rešetar, Milan -- Književnopovijesno djelo; Hrvatska književnost -- Mediteranski utjecaji; Književni povjesničar; Filolog