Jezik u društvenoj interakciji : zbornik radova sa savjetovanja održanoga 16. i 17. svibnja 2003. u Opatiji - Pritchard, Boris; Stolac, Diana; Ivanetić, Nada (Hrvatsko društvo za primijenjenu lingvistiku, 2005)
Summaries