Suvremena kretanja u nastavi stranih jezika : zbornik radova sa savjetovanja održanoga 17. i 18. svibnja 2002. u Opatiji - Pritchard, Boris; Ivanetić, Nada; Stolac, Diana (Hrvatsko društvo za primijenjenu lingvistiku, 2004)
Sažeci na više jezika