Arheološka slika Podgore : Podgora od prapovijesti do srednjeg vijeka - kulturno-topografska razmatranja (obalni dio) - Kunac, Ana; Mucić, Konstanta; Tomasović, Marinko (Makarska : Gradski muzej, 2006)
Summaries
Katalog izložbe
Bibliografija uz svako poglavlje i uz tekst
Keywords: Podgora; arheološka nalazišta; arheološka topografija; povijesni pregled