Krstjani i jeretička crkva bosanska - Dragojlović, Dragoljub (Beograd : Srpska akademija nauka i umetnosti, Balkanološki institut, 1987)
Sažetak na franc. jeziku
Stv. nasl. na spor. nasl. str.: Les chretiens et l'eglise heretique de bosnie
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Bosna i Hercegovina - bogumilstvo; bogumilstvo - hereze; Crkva bosanska