Diplomatska istorija srpsko-bugarskog rata : (1885-1886) : primljeno na VII skupu Odeljenja društvenih nauka 15 decembra 1955 godine - Vučković, Vojislav J. (Beograd : Naučno delo, 1956)
Str. 107-113: Résumé: Histoire diplomatique de la guerre serbo-bulgare (1885-1886)
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: srpsko-bugarski diplomatski odnosi - 19. stoljeće; srpsko-bugarski rat - 1885-1886. godina