Diplomatska istorija srpsko-bugarskog rata : (1885-1886) : primljeno na VII skupu Odeljenja društvenih nauka 15 decembra 1955 godine - Vučković, Vojislav J. (Posebna izdanja (Srpska akademija nauka). Odeljenje društvenih nauka ;, 1956)
Str. 107-113: Résumé: Histoire diplomatique de la guerre serbo-bulgare (1885-1886)