Praistorija na tlu SR Srbije. Tom 2 - Garašanin, Milutin (Beograd : [Republička zajednica za naučni rad] : Srpska književna zadruga, 1973)
Résumé
Ćir
Podatak o svesku na hrptu i iza nasl. str.
Str. 590-591: Popis skraćenica
Bibliografija: str. 563-589
Kazalo
Keywords: Srbija -- arheološka nalazišta; prapovijest; željezno doba