Bogomilstvo na Balkanu i u Maloj Aziji. [Knj.] 1, Bogomilski rodonačalnici - Dragojlović, Dragoljub (Beograd : Srpska akademija nauka i umetnosti, 1974)
Str. [213]-224: Bogomilisme dans les Balkans et l'Asie Mineure
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: bogumili - Balkan; bogumili - Mala Azija