Bogomilstvo na Balkanu i u Maloj Aziji. [Knj.] 1, Bogomilski rodonačalnici - Dragojlović, Dragoljub (Posebna izdanja / Balkanološki institut ;, 1974)
Str. [213]-224: Bogomilisme dans les Balkans et l'Asie Mineure