Ve jménu funkce a intervence - Starý, Zdeněk (Praha : Univerzita Karlova, 1995)
Sažetak na engleskom jeziku
Bibliografija: str. [157]-167.
Kazalo
Keywords: češki jezik; češki jezik - studije; praška lingvistička škola; funkcionalizam; kultura jezika; lingvistika - sociolingvistika