Brána jazykem otvíraná aneb o češtině světové - Marvan, Jiří (Praha : Academia, 2004)
Sažetak na engleskom i ruskom jeziku
Kazalo ilustracija.
Kazalo jezika.
Imensko kazalo
Keywords: češki jezik - eseji - zbornik; sociolingvistika