Sakralna arhitektura prve polovice 18. stoljeća na području današnje Đakovačko-osječke nadbiskupije : doktorski rad = The sacral architecture of the first half of the 18th century in the present-day Đakovo-Osijek archidiocese - Turkalj Podmanicki, Margareta (Margareta Turkalj Podmanicki, 2015)
Abstract