Med Italijo in Ilirikom : slovenski prostor in njegovo sosedstvo v pozni antiki - Bratož, Rajko (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete : Zveza zgodovinskih društev Slovenije : Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 2014)
Summary
Bibliografija: str. 583-637 i uz tekst
Kazala
Keywords: Slovenija - povijest; kasna antika; alpski prostor; Rimsko carstvo; Dioklecijan; Konstantin; Claustra Alpium Iuliarum; rano kršćanstvo; Akvileja; Istra; Goti; Langobardi; seoba naroda