Ranosrednjovjekovno groblje bjelobrdske kulture: Vukovar - Lijeva bara = An Early Medieval cemetery of the Bijelo Brdo culture: Vukovar - Lijeva Bara : (X-XI. stoljeće) = (10th-11th centuries). Vol. 2 - Demo, Željko (Katalozi i monografije Arheološkog muzeja u Zagrebu = Musei Archaeologici Zagrabiensis catalogi et monographiae = Catalogues and monographs of the Archaeological Museum in Zagreb ;, 2009)
Summary