Kláštery ve středověkých městech střední Evropy = Monasteries in medieval towns of central Europe ; Archeologické výzkumy na památkových objektech = Archaeological excavatons at protected monuments - Měřínský, Zdeněk (Brno : Archaia, 2013)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Tekstovi na češkom, njem. ili engl. jeziku
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Češka; arheološka istraživanja; zaštita spomenika; srednjovjekovni samostani; sakralna arhitektura; zvonik; samostanski redovi; karmelićani; dominikanci; franjevci